Întrebări frecvente

Care este procedura de check-in?

Clientul este rugat să ne informeze în prealabil cu privire la ora estimativă de sosire (minim 4 ore înainte). Un responsabil din personalul nostru va aștepta clientul la un punct de întâlnire convenit de ambele părți (de obicei acest punct de întâlnire se află în fața clădirii în care se află apartamentul).

Cât de des se schimbă prosoapele?

Rutina noastră este să schimbăm prosoapele în mod normal, la fiecare 3 zile. Am observat în timp că unii dintre clienți preferă să nu fie deranjați și ne întreabă exact în ce zi au nevoie de acest serviciu, așa că o facem la cerere.

Care sunt metodele de plată?

Plățile se pot face fie prin transfer bancar - înainte de check-in, fie în numerar - la momentul înregistrării.

Cum este procedura de check-out?

Unul dintre colegii noștri va veni la apartament pentru a ridica cheia și a verifica starea apartamentului (în timpul programului de lucru). Pentru ore suplimentare de lucru, cheia va fi lăsată într-un loc special desemnat de personalul nostru.

Care sunt orele pentru check-in și check-out?

Check-in-ul începe de la ora 13:00 și se închide la ora 22:00. Dacă există posibilitatea ca apartamentul să fie gata și disponibil cu câteva ore înainte de ora 13:00, ne bucurăm să-l servim pe clientul nostru și vom accepta check-in-ul mai devreme.

Pentru check-in după ora 22:00 clienții sunt rugați să plătească o taxă de 7 EUR. Această taxă va acoperi cheltuielile cu personalul nostru care va face check-in-ul.

Ora de check-out este ora 12.00. Dacă există posibilitatea ca apartamentul să fie disponibil la câteva ore după ora 12.00, suntem bucuroși să-i sărim în ajutor clientului nostru și vom accepta un check-out ulterior.

ro_RORomână
en_USEnglish ro_RORomână