Cine suntem

Suntem o companie existentă din 2003 cu experiență în acest domeniu.

Am crescut în timp, cu răbdare și perseverență, datorită clienților noștri mulțumiți care ne-au ajutat să vedem rezultatele muncii noastre.

"HOME" înseamnă pentru noi și clienții noștri, nu numai să ne simțim confortabil și relaxați în apartamentele noastre, ci și economie de timp și bani.

Satisfacția clienților este preocuparea noastră principală, astfel că suntem încântați că majoritatea revin. Tratăm clientul într-un mod personal și profesional, respectând identitatea și confidențialitatea fiecăruia.

Compania noastră, specializată în închirierea pe timp scurt, oferă clienților săi condiții excelente de cazare în mijlocul orașului, în zone liniștite sau cosmopolite în studiouri și apartamente complet mobilate și echipate.

Avantajele noastre

În inima Bucureștiului

Toate apartamentele noastre sunt situate la câțiva pași de kilometrul 0, Universitate, Piața Unirii și de Centrul Vechi, foarte aproape de atracțiile principale ale Bucureștiului.

broom

Servicii de curățare a camerelor

Camerele sunt curățate, prosoapele sunt schimbate frecvent sau la solicitarea oaspeților.

Confort de 3 stele accesibil

Rata de chirie este cu aproximativ 70% mai ieftină, dar la aceeași calitate ca și a unui hotel de 3 stele din centrul Bucureștiului

key

Rezervare rapidă și ușoară

Rezervarea unei camere cu noi este similară cu rezervarea unei camere de hotel și necesită o plată în avans. Noi procesăm rapid solicitarea de rezervare.

egg-fried

Spațiu de bucătărie dedicat

Pentru cei care doresc să pregătească micul dejun sau alte mese pe cont propriu, există fie o bucătărie, fie o chicinetă la dispoziția lor.

door-closed

Intimitatea unui apartament

Oaspeții vor găsi în apartamentele noastre un loc mai liniștit și mai multă intimitate decât într-o cameră de hotel.

ro_RORomână
en_USEnglish ro_RORomână